VALENTIJNSWANDELING ‘op zoek naar de liefde’

Origineel, modern en creatief drukwerk kiezen is niet altijd eenvoudig. Het Kaartendoosje uit Oudenaarde heeft gekozen om speciaal en uniek drukwerk (geboortekaartjes, trouwkaartjes, …) te ontwerpen. We vertrekken steeds vanuit jullie wensen om het drukwerk zo veel mogelijk aan jullie noden te laten voldoen. We werken op maat, want ieder ontwerp moet uniek zijn. Ieder feest is toch ook uniek.

Daarnaast hebben wij een vaste collectie wenskaarten die af en toe aangevuld wordt. Hebt u interesse dan mag u ons altijd contacteren. De wenskaarten zijn uniek en door mezelf ontworpen. De kaarten worden op beperkte oplage gedrukt.

2,20 euro/ kaartje + bijpassende envelop
10 euro/5 kaartjes + 5 bijpassende enveloppen

Enveloppen zijn afzonderlijk verkrijgbaar in de online shop.

Vanaf nu kan je ook betalen met de Oudenaardebon.

Verkooppunten

Op dit moment zijn de wenskaarten verkrijgbaar in onderstaande winkels, levering van pampertaarten en enveloppen kan op vraag in onderstaande winkels:

  • Kaartendoosje Groenstraat 77, 9700 Oudenaarde
  • Amber Galgestraat 45, 9700 Oudenaarde
  • Kadora Nederenamestraat 10, 9700 Oudenaarde
  • Descamps Etikhove (Maarkedal) Etikhovestraat 19, 9680 Etikhove (Maarkedal)
  • De krantenhoek, Oudstrijdersstraat 88 Oudenaarde België%MCEPASTEBIN%
  • Carmelitana, Gent, https://www.carmelitana.be/nl/home
  • in deze webshop

Wil je onze collectie in jouw winkel verkopen? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Voor ieder feest maken wij een gepaste uitnodiging

De moderne communicatie verloopt meer en meer per email. Maar als we iets te vieren hebben, doen we dat graag via een uniek kaartje. Dit is veel persoonlijker en leuker dan een onpersoonlijke email of een berichtje op Facebook. Hoe specialer het kaartje, hoe meer de mensen het zullen koesteren. Daarom is het Kaartendoosje ervan overtuigd dat kaartjes versturen bij speciale gelegenheden, het unieke karakter van de gebeurtenis nog meer zal versterken. Wij willen van iedere gelegenheid iets speciaals maken. Een leuke collectie wenskaarten en mooie pampertaarten zijn beschikbaar aan democratische prijzen in onze webwinkel.

We verzorgen uw gelegenheidsdrukwerk (geboortekaarten, communiekaarten, huwelijkskaarten,…) van A tot Z. We verzorgen het totaalpakket (kaartjes, uitnodiging babyborrel, labels, envelop, …) zodat alles in hetzelfde thema past en u geen verschillende leveranciers hoeft aan te spreken. Alles wordt ontworpen in de geest van uw wensen, uw smaak en uw budget.

We verzorgen graag uw grafisch ontwerp en uw drukwerk voor bedrijven en particulieren, gaande van visitekaartjes, websites tot folders.

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Aanbieding

Bestsellers