Werkwijze

Kaartje

Kaartjes uit onze online-collectie: op de website staan referentiekaartjes om mijn ontwerpstijl aan te tonen. Deze kaartjes kunnen natuurlijk ook besteld worden.

Kaartjes uit online-collectie met aanpassingen: een mooi kaartje gezien, maar wil je toch nog iets aanpassen of wil je twee kaartjes combineren? Geen probleem, geef de aanpassingen door.

Op maat gemaakte kaartjes: wens je graag een uniek trouwkaartje op maat? Weet je al hoe je het wil? Heb je een voorbeeld? Een mooi lettertype gevonden? Een mooie kleur in gedachten? Contacteer ons of maak een afspraak. Wij zoeken samen met jou naar een mooi en uniek trouwkaartje.

 

Enveloppen en extra’s

Enveloppen worden niet standaard meegeleverd. Standaard worden witte kwaliteitsenveloppen voorgesteld, maar om de presentatie van het kaartje te optimaliseren raden wij gekleurde enveloppen aan.

Wens je extra’s zoals receptiekaartjes, adresstickers, … dan mag u ons altijd contacteren. Alle drukwerk wordt in dezelfde stijl en kleur opgemaakt.

 

Prijs ontwerp

Voor de kaartjes in de online-collectie is er een vaste basisprijs van 125 euro.

Voor een eigen ontwerp, dat later ook kan gekozen worden, betaal je 190 euro. Dit ontwerp wordt naar jouw wensen gemaakt maar wordt na het huwelijk op de site gezet en kan daarna ook door anderen gekozen worden.

Voor een uniek ontwerp betaal je 250 euro. Je ontwerp kan niet door iemand anders gekozen worden en wordt niet op de site geplaatst.

 

Prijs drukwerk

De prijs van het drukwerk is afhankelijk van verschillende factoren: soort drukwerk (digitaal of offset), aantal, formaat, soort papier, gramgewicht, …

Als voorbeeld huwelijkskaartje met vouw:

Formaat: 135×120 (met vouw)

Papier: 250 gsm mat papier

Aantal: 120 kaartjes

Prijs drukwerk: 156 euro

 

Als voorbeeld trouwkaartje zonder vouw:

Formaat: 135×135 (enkelvoudig)

Papier: 250 gsm mat papier

Aantal: 120 kaartjes

Prijs drukwerk: 109 euro

Wenst u een steviger of speciaal papier, dan komt er een kleine meerprijs bij.

 

Betalen

De bestellingen kunnen betaald worden via overschrijving of contant bij afhaling.

 

Proef

Een digitale proef wordt na betaling van het voorschot standaard doorgestuurd en is gratis. De digitale proef (in pdf-formaat) wordt we binnen de 5 werkdagen doorgestuurd.

Als de kaart in orde is (enkel de laatste ontbrekende gegevens hebben we nog niet) en jullie drukken via het Kaartendoosje, dan raden we aan om een papieren proef aan te vragen. Hierdoor krijg je een idee van de kleur en het soort papier. Met een papieren proef kunnen we misverstanden vermijden. De prijs van zo’n drukproef is €5,00. Na goedkeuring worden geen aanpassingen (behalve de ontbrekende gegevens) meer uitgevoerd.

 

Levering

De trouwkaartjes worden opgestuurd via Bpost of afgehaald in Oudenaarde.

 

Feedback

Graag horen we horen graag jullie ervaringen over de kaartjes en onze dienstverlening!

 

 

 

Hoe gaan we te werk?

FAQ

We luisteren naar jullie wensen, en maken een voorstel op. De lay-out van dit ontwerp nemen we als basis voor al het bijhorende drukwerk. Afhankelijk van de tijd die het in beslag neemt om alles nog meer aan jullie wensen te laten voldoen, zullen we samen de kostprijs bepalen. Op vraag kunnen we een proefdruk bezorgen. Als we de betaling hebben ontvangen sturen we alles door naar de drukker. Drukken doen we niet zelf, maar we sturen alles door in het juiste formaat, zodat je daar geen zorgen over hebt. Alles kan afgehaald worden bij ons, of bij de drukker.