Ontwerp op maat

Waarom voor kaartendoosje kiezen

  • Uniek, helemaal wat bij je past
  • Totaalaanbod (kaartjes, uitnodiging, labels doopsuiker, enveloppe,..)
  • Persoonlijke service, 1 aanspreekpunt
  • Professioneel

De moderne communicatie verloopt meer en meer per email. Maar als we iets te vieren hebben, doen we dat graag via een uniek kaartje. Dit is veel persoonlijker en leuker dan een onpersoonlijke email. Hoe specialer het kaartje, hoe meer de mensen het koesteren. Daarom is het Kaartendoosje ervan overtuigd dat kaartjes versturen bij speciale gelegenheden, het uniek karakter van de gebeurtenis nog meer zal versterken. Wij willen van iedere gelegenheid iets speciaal maken.

Een kaartje op maat hoeft niet duurder te zijn dan een standaard kaartje. Twijfel je, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Geboortekaartjes

Bij de geboorte van een kind (of van tweelingen) moeten veel keuzes gemaakt worden. En de tijd die daarvoor nodig is, kan je beter gebruiken om te genieten. Bij al deze keuzes zullen we jullie persoonlijk begeleiden. We raden u aan om ons te contacteren voor 6 maand zwangerschap, zodat alles zo rustig mogelijk afgewerkt kan worden – ook als jullie baby vroeger geboren wordt dan voorzien. Na de geboorte stuurt u het gewicht en lengte op en passen we deze gegevens aan voor alles naar de drukker wordt verzonden.

Huwelijkskaart

Wil je graag in het huwelijksbootje stappen? Wij ontwerpen uw uitnodiging, in de stijl die je zelf kiest. Je kan ervoor kiezen om menukaart, naambordjes, bedankkaart in dezelfde stijl te ontwerpen. Wij helpen u graag bij de keuze.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *