Grafisch ontwerp

Naast het ontwerp van geboortekaartjes, trouwkaartjes en pampertaarten is het Kaartendoosje gespecialiseerd in Grafisch ontwerp. Wij ontwerpen uw logo, bijhorende huisstijl, affiches, folders, websites, … op maat voor uw wensen en budget.

Enkel voorbeelden:

Hameco en Oval Tyres

Hameco

Oval_logo_def-01

Brasserie de Gallaix

Uithangbord_brasserie_de_Gallaix_def_365x490

Brasserie de Gallaix werd opgericht in 2012 uit passie voor de Belgische biercultuur. Het bier wordt er op ambachtelijke wijze gebrouwen waarbij de kwaliteit van de grondstoffen een belangrijke rol speelt. De filosofie van de brouwerij is dan ook dat een kwaliteitsvol bier om kwaliteitsvolle grondstoffen vraagt.

Voorlopig wordt enkel Rosam Triple gebrouwen. Rosam Tripel is een biologisch meergranen bier met nagisting op fles. Een ambachtelijk gebrouwen, bovengistend bier met uitsluitend natuurlijke ingrediënten waaronder tarwe. Dit artisanaal, hoogblond bier heeft een zacht, fruitig aroma met citrus toets,een milde bitterheid en verfijnde schuimkraag. Het alcoholpercentage van deze tripel bedraagt 8% en de ideale schenkingstemperatuur gaat van 5°C tot 10°C.

www.brasseriedegallaix.be

 

Out of Our Minds

Home

Kaartendoosje_outofyourmind_grafisch_ontwerp_