Contact

Kaartendoosje
Koningin Elisabethlaan 38
9700 Oudenaarde (België)
0474 930 460
jeroen@kaartendoosje.be

Kaartendoosje Jeroen Gheysen contact

  Over Kaartendoosje

  Het Kaartendoosje uit Oudenaarde heeft gekozen om speciaal en uniek drukwerk (geboortekaartjes, trouwkaartjes, wenskaartjes, …) te ontwerpen. We vertrekken steeds vanuit jullie wensen om het drukwerk zo veel mogelijk aan jullie noden te laten voldoen. We werken op maat, want ieder ontwerp moet uniek zijn. Ieder feest is toch ook uniek. Daarnaast hebben wij een vaste collectie (geboortekaarten, trouwkaarten en wenskaarten) die nu en dan aangevuld wordt. Het Kaartendoosje is centraal in Oudenaarde gelegen en u bent altijd welkom. Gewoon aanbellen in de Groenstraat 77, 9700 Oudenaarde (recht tegenover sporthal Groenhof) of maak een afspraak op 0474 930 460.

  Wat is er leuker dan uw wensen per post te versturen of te ontvangen?

  Het Kaartendoosje ontwerpt en drukt unieke en moderne wenskaarten. De originele ansichtkaarten worden op een beperkte oplage gedrukt en verdeeld. De kaartjes worden geleverd met een bijpassende (witte of gekleurde) envelop.

  Verkooppunten

  Op dit moment zijn de wenskaarten verkrijgbaar in onderstaande winkels, levering van pampertaarten en enveloppen kan op vraag in onderstaande winkels:

  • Kaartendoosje, Koningin Elisabethlaan 38, 9700 Oudenaarde
  • Amber Galgestraat 45, 9700 Oudenaarde
  • Kadora Nederenamestraat 10, 9700 Oudenaarde
  • Descamps Etikhove (Maarkedal) Etikhovestraat 19, 9680 Etikhove (Maarkedal)
  • De krantenhoek, Oudstrijdersstraat 88 Oudenaarde België
  • Carmelitana, Gent, https://www.carmelitana.be/nl/home
  • in deze webshop

  De enveloppen zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar in de online shop.

  Wil je graag kaartjes van Kaartendoosje verkopen in jouw winkel of webshop? Contacteer ons, en we komen bij jullie langs.

  Wij maken ook mooie en kleurrijke pampertaarten of luiertaarten. De standaard luiertaarten zijn beschikbaar in de webwinkel en de pampertaarten kunnen ook op maat gemaakt worden. Op de pagina van de originele pampertaarten vindt u alvast heel wat inspiratie om van uw kraambezoek een succes te maken.

  2 gedachten over “Contact

  1. Hallo, hebt u al eerder ervaring met maken van pamper popjes? Hebt u een foto en grove prijs indicatie?

   1. Dag Vicky

    Alvast bedankt voor je interesse in een pamperpopje / pampertaart. Ik heb reeds pamperpopjes gemaakt (vooral tijdens de kerstperiode). Ik verkoop ze aan 2,5 à 3 euro per stuk, afhankelijk van het materiaal dat ik gebruik.
    Een foto kan ik je deze avond bezorgen.

    Met vriendelijke groeten

    Jeroen Gheysen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *