Geboortekaartje

geboortekaartje oudenaarde gent geboortekaartje oudenaarde gent geboortekaartje oudenaarde gent geboortekaartje oudenaarde gent geboortekaartje oudenaarde gent geboortekaartje oudenaarde gent geboortekaartje oudenaarde gent

 

 

 

 

 

 geboortekaartje origineel geboortekaartje origineel

geboortekaartje origineel
geboortekaartje_marieke

geboortekaartje origineel geboortekaartje origineel

geboortekaartje origineel

geboortekaartje origineel

 

 

 

 

 

De moderne communicatie verloopt meer en meer per email. Maar als we iets te vieren hebben, doen we dat graag via een uniek kaartje. Dit is veel persoonlijker en leuker dan een onpersoonlijke email. Hoe specialer het kaartje, hoe meer de mensen het koesteren. Daarom is het Kaartendoosje ervan overtuigd dat kaartjes versturen bij speciale gelegenheden, het uniek karakter van de gebeurtenis nog meer zal versterken. Wij willen van iedere gelegenheid iets speciaal maken.

Een kaartje op maat hoeft niet duurder te zijn dan een standaard kaartje. Twijfel je, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Geboortekaart

Bij de geboorte van een kind (of van tweelingen) moeten veel keuzes gemaakt worden. En de tijd die daarvoor nodig is, kan je beter gebruiken om te genieten. Welk kaartje kies ik? En wat met de enveloppen? Ik moet nog alle adressen bij elkaar zoeken… En ook nog postzegels halen… Wil ik al dan niet een babyborrel of doop? En hoe kan ik iedereen bedanken? Bij al deze keuzes zullen we jullie persoonlijk begeleiden. We raden wel aan om ons te contacteren voor 6 maand zwangerschap, zodat alles zo rustig mogelijk afgewerkt kan worden – ook als jullie baby vroeger geboren wordt dan voorzien. Na de geboorte stuurt u het gewicht en lengte op en passen we deze gegevens aan voor alles naar de drukker wordt verzonden.